Pallesen Jacht & Hond

 

Al onze producten zijn uitgekozen na veelvoudig gebruik en ervaring. Wij proberen altijd bovenop de laatste ontwikkelingen te zitten op de gebieden rond jacht, jachthondentraining en div. andere trainingsvormen. Bijvoorbeeld onze assortiment van Niggeloh voor de zweetwerk training.

Ook volgen we de ontwikkelingen van voer dichtbij om steeds te zorgen dat wij het beste kunnen aanbieden voor uw hond. Daarom bieden wij ook verschillende soorten voer aan, zodat u het beste voor uw hond kunt kiezen.

Voor het trainen van uw hond, proberen wij een brede selectie te hebben. Zowel voor het trainen van een staande hond en een apporterende hond. Wij voeren merken als Dokkens, Firedog en Sporting Saints.

We vergeten ook u als voorjager niet, wij hebben zowel dummytassen, laarzen, alarmpistolen maar ook kleding. En we zijn continue bezig met het uitzoeken van de beste brands en wat de voorjagers graag willen.

Pallesen Jacht & Hond zijn er ook voor de fokkers, speciale aanbiedingen van voer bijvoorbeeld maar ook met div. pakketten special op maat gemaakt voor de fokker en hun puppy-kopers.

Wij hebben als doelstelling, een one-stop-webshop te zijn, alles wat u en uw hond nodig zullen hebben voor het jagen, trainen maar ook voor thuis wanneer u en uw hond ontspannen. Bijvoorbeeld een leuk key- rack met uw hondenras of een lekker mandje voor uw trouwe viervoeter.

Onze showroom is op afspraak open, van maandag tot en met zaterdag. Er is een ruime keus aan kleding aanwezig van Deerhunter die dan ook gepast kan worden. Er kan in de showroom gepind worden. Onze showroom ligt in Uithoorn, op de Ondernemingsweg 52E. Een afspraak kan worden gemaakt door te bellen met een van ons of een mailtje te sturen.