Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Henne Kronch Pemmikan Energybar voor honden

Henne Kronch Pemmikan Energybar voor honden

€7,50
Stukprijs: €0,01 / Stuk
niet op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Beschrijving
Pemmikan is het ideale energie-supplement voor uw werk-, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Het houdt uw hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Pemmikan wordt erg graag gegeten. Een absolute must voor de werk- en wedstrijdhond.
 
Pemmikan wordt gebruikt door de Sirius-patrol op Groenland en is samen ontwikkeld. Deze Deense legereenheid werkt onder koude en barre omstandigheden in Groenland. De Husky’s van de Sirius-patrol krijgen al vele jaren Pemmikan voor extra energie.Kronch Pemmikan is een high energy voedingssupplement dat u aan uw werkende honden naast hun normale voer geeft. Het bevat ca. 6000 kcal./kg.
Kronch Pemmikan bestaat voornamelijk uit rundvet, eiwit en suiker. Door middel van Kronch Pemmikan is het mogelijk uw hond grote hoeveelheden makkelijk opneembare energie te geven in een soort kleine “chocolade reep”. De maag van de hond raakt niet overvuld van Pemmikan.

 

Het effect van Kronch Pemmikan begint na ongeveer een half uur merkbaar te worden en het maximale effect wordt na zo’n anderhalf uur bereikt. Om deze reden kan het beter zijn om de dagelijkse portie te verdelen in kleinere porties, zodat de hond de hele dag even goed blijft presteren.
Na de periode van intensieve lichamelijke inspanning krijgen de honden bij voorkeur Henne Active of Henne Basic, voeders die allebei veel eiwitten en vetten (olie) uit verse zalm bevatten.
Pemmikan kan ook gebruikt worden, als bijvoeding, om te magere honden meer body te geven.
Kronch Pemmikan bevat 24% eiwit en 59% vet