Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CarePlus Insect SOS Gel - 20 ml

CarePlus Insect SOS Gel - 20 ml

€5,95
niet op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Beschrijving

INSECT SOS GEL 20 ML 


Smeer je jezelf niet goed in en neem je onvoldoende maatregelen, dan kun je een insectenbeet oplopen. Heb je last van zwelling, roodheid, irritatie of jeuk na een insectensteek of kwallenbeet? Heb je je geprikt aan brandnetels? Gebruik dan de Insect Bite Gel van Care Plus! Deze gel verlicht de symptomen binnen enkele minuten.

INSECT SOS GEL: NA EEN INSECTENBEET
Met de Care Plus Insect Bite Gel kun je de symptomen van een insectensteek verzachten en de geïrriteerde huid verkoelen en kalmeren. De Insect Bite Gel is speciaal ontwikkeld voor gebruik na een insectenbeet of -steek. Het product bevat een slimme combinatie van stoffen en hulpstoffen die de huid verzachten, zoals aloë vera, tea tree olie en eucalyptus.

MULTIFUNCTIONELE GEL VOOR THUIS EN OP REIS
De Insect Bite Gel werkt verzachtend, verkoelend en kalmerend bij gebruik na een insectensteek, zoals die van de mug, de wesp en de paardenvlieg. Maar ook werkt deze gel verlichtend na een kwallenbeet of nadat de huid in contact is gekomen met brandnetels. Je medicijnkastje is niet compleet zonder deze Insect Bite Gel. En natuurlijk gaat de gel ook mee op reis!

VOORDELEN:
✓ Verkoelt, verzacht en kalmeert de huid na een insectenbeet
✓ Werkzaam bij onder meer steken van de mug, de wesp, de paardenvlieg, een kwallenbeet en nadat de huid in contact is gekomen met brandnetels
✓ Ideale gel voor na de steek of beet, thuis of op reis
✓ Gemakkelijk smeerbare gel die snel intrekt
✓ Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar