Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CarePlus Eerste Hulp Kit - Light Traveller

CarePlus Eerste Hulp Kit - Light Traveller

€6,25
niet op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Beschrijving

FIRST AID KIT LIGHT TRAVELLER


Heb je altijd en overal een EHBO-koffertje of verbanddoosje paraat? Wel een prettig en veilig idee! Stop deze ultracompacte, lichtgewicht EHBO-kit gewoon in je tas of rugzak en neem ‘m overal mee naartoe. Zelfs aan boord van het vliegtuig, want dit fijne kitje weegt bijna niets! Met dit handige EHBO-kitje ben je altijd voorbereid op kleine ongelukjes, zowel thuis als onderweg.


EHBO-SETJE: ALTIJD GOED VOORBEREID!
De First Aid Kit Light Traveller is een heel compact, lichtgewicht en handig EHBO-setje, waarmee je voorbereid bent op de meest voorkomende ongelukjes. Dit EHBO-kitje is lekker handzaam, gemakkelijk voor in de tas of rugzak. Perfect voor dagtripjes, korte reisjes en om mee te nemen in het vliegtuig, maar ook gemakkelijk voor kleine ongelukjes in en rondom het huis.


ULTRACOMPACT EHBO-KITJE
De First Aid Kit Compact is een heel handzaam EHBO-setje gevuld met de belangrijkste EHBO-benodigdheden, pleisters en verbanden. Het EHBO-kitje is verpakt in een sterk en praktisch plastic doosje. Zo kun je je eerste-hulp spulletjes altijd snel en gemakkelijk vinden. Ben je op zoek naar een klein EHBO-setje of verbanddoosje waarmee je voorbereid bent op de meest voorkomende ongelukjes? Ga je een tripje of korte reis maken en wil je zo min mogelijk meenemen? Kies dan voor deze handige, compacte en lichtgewicht EHBO-kit!


INHOUD FIRST AID KIT LIGHT TRAVELLER
De First Aid Kit Light Traveller is een superhandzaam en lichtgewicht EHBO-doosje met pleisters, verbanden en andere belangrijke EHBO-benodigdheden. Ideaal om mee te nemen op dagtrips, korte reisjes en in het vliegtuig. Stop ‘m in je tas zodat je altijd voorbereid bent. Dit praktische EHBO-kitje heeft de volgende inhoud: • 12 waterbestendige pleisters 
• 2 niet-verklevende verbanden
• 2 brandwondenkompressen
• 4 alcoholdoekjes 

Afmetingen (l x b x h): 30 x 95 x 125 mm (inclusief topkaart) Gewicht: 50 gram

VOORDELEN:
✓ Ultracompact en praktisch EHBO-kitje
✓ Met pleisters, verbanden en andere EHBO-benodigdheden
✓ Ideaal voor dagtripjes, korte reisjes en in het vliegtuig
✓ Verpakt in een opvallend en praktisch plastic doosje