Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CarePlus Anti-Insect 40% Deet Spray, meerdere maten - Copy

CarePlus Anti-Insect 40% Deet Spray, meerdere maten - Copy

€12,25
niet op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Beschrijving

VOORKOM BETEN EN STEKEN MET ANTI-INSECT DEET 50% 

De stof DEET is het ideale anti-muggenmiddel. Care Plus heeft een ruim assortiment aan effectieve anti-mug producten met DEET. De Anti-Insect Deet 50% is het sterkste middel in het Care Plus assortiment tegen muggen. De actieve stof (DEET) heeft tevens een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten (bron: Directive 98/8/EC concerning the placing biocidal products on the market, Assessment Report DEET).” Wil je het meest doeltreffende anti-muggenmiddel kopen? Kies dan voor de Deet 50%, die je huid tot wel 10 uur tegen muggen en tot 5 uur tegen teken beschermt. 

WAAROM ANTI-INSECT DEET 50% ?

• Deet 50% is een sterk insectwerend middel op basis van DEET
• Deet 50% is geschikt voor alle bestemmingen
• Deet 50% is effectief tegen muggen. 
• Deet 50% biedt tot 10 uur bescherming tegen steken en beten
• Deet 50% is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
• Deet 50% bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen 

ANTI-INSECT DEET 50% EN DE ZON

Breng Anti-Insect Deet 50% 10 minuten voordat je de zon in gaat aan. Gebruik je het anti-muggenmiddel in combinatie met een zonnebrandproduct, breng dan eerst (30 minuten voor blootstelling aan de zon) de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens twintig minuten later (10 minuten voor blootstelling aan de zon) het anti-muggenmiddel aan. Je huid is nu optimaal beschermd. 

ANTI-INSECT DEET 50% LOTION BIJ ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING

Deet 50% is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Gebruik in de eerste drie maanden van je zwangerschap in geen geval een product met 50% of 40% DEET. Kies dan voor de Anti-Insect Natural van Care Plus. In het tweede of derde trimester van de zwangerschap kun je een product met een lage concentratie DEET gebruiken, alhoewel wij dit afraden. Het is verstandiger om Anti-insect Natural te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.